Bruno Mars Twitteren üzent a Grammy-díjátadó szervezőinek - ifaktor
Bruno Mars Twitteren üzent a Grammy-díjátadó szervezőinek

A 12-szeres Grammy-díjas világsztárnak is nagyon hiányoznak már a fellépések, viszont ezúttal kimaradt a díjátadón fellépő előadók közül, akiket a tegnapi napon jelentettek be. Bruno Mars azonban ezt nem hagyta annyiban és Twitteren üzent a szervezőknek.


Az énekesnek nemsokára megjelenik a legújabb albuma ráadásul egy teljesen új formációval, amit a szintén többszörös Grammy-díjas Anderson .Paakkal alapított. A Silk Sonic nevet kapó együttesnek nagyon jó helyszín lenne a bemutatkozásra a díjátadó, nem véletlen hogy Mars egy Twitter-kampányt indított annak érdekében, hogy megkapják a lehetőséget.

Az üzenetben leírta az énekes, hogy annyi covid-tesztet csinálnak, amennyit csak kell és problémázni sem fognak, csak nagyon szeretnének már egyet haknizni, végül hozzáfűzte, hogy nagyon reméli, hogy megfontolják a kérését és lehetőséget biztosítanak nekik a fellépésre. Az biztos, hogy az eseményt március 15-én fogják megrendezni, az pedig még a jövő kérdése, hogy addig célba talál-e Bruno Mars üzenete.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd az Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Ne hagyd ki!