Búcsút int Berki Krisztiántól a Life TV - ifaktor
Berki Krisztián piros sapkában

A Blikk szerint megválik a Life TV Berki Krisztiántól. Döntésükben nem játszott szerepet a jelenleg is folyó rendőrségi eljárás, ugyan is már korábban fontolgatták, hogy véget vetnek a közös munkának.


A korábbi elhatározás gyanúja abból az okból keletkezett, hogy Berki Krisztián a Bréking! nem rég közzétett új plakátján nem szerepel, pedig ezeket már jóval a botrányai előtt elkészítették.

A Blikk majd később a 24.hu is megírta, hogy a leforgatott jeleneteket továbbra is megtekinthetik a tévénézők az adásidőben, új részeket azonban nem fognak a botrányhőssel készíteni.

A Life TV a következőt nyilatkozta a 24.hunak Berki elküldésével kapcsolatban:

"Jelenleg futó kampányunkban a LifeTV azon arcai szerepelnek, akiket a tavaszi időszakban a kiemelt programjaink műsorvezetőjeként láthatnak a nézők. Berki Krisztián jelenleg nem vezet műsort, hanem többed magával, a Van életünk című realitynk egyik szereplője. Terveink szerint ezt a műsort még hosszú hetekig élvezhetik a nézők, de természetesen nem lehet kizárni, hogy később újabb szereplők tűnnek fel a műsorban, a jelenlegi történetek közül pedig esetleg egyik-másik lezárul"

A teljes cikk elolvasásáért kattints a linkre.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd az Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Ne hagyd ki!