Búcsút int Berki Krisztiántól a Life TV - ifaktor

A Blikk szerint megválik a Life TV Berki Krisztiántól. Döntésükben nem játszott szerepet a jelenleg is folyó rendőrségi eljárás, ugyan is már korábban fontolgatták, hogy véget vetnek a közös munkának.


A korábbi elhatározás gyanúja abból az okból keletkezett, hogy Berki Krisztián a Bréking! nem rég közzétett új plakátján nem szerepel, pedig ezeket már jóval a botrányai előtt elkészítették.

A Blikk majd később a 24.hu is megírta, hogy a leforgatott jeleneteket továbbra is megtekinthetik a tévénézők az adásidőben, új részeket azonban nem fognak a botrányhőssel készíteni.

A Life TV a következőt nyilatkozta a 24.hunak Berki elküldésével kapcsolatban:

"Jelenleg futó kampányunkban a LifeTV azon arcai szerepelnek, akiket a tavaszi időszakban a kiemelt programjaink műsorvezetőjeként láthatnak a nézők. Berki Krisztián jelenleg nem vezet műsort, hanem többed magával, a Van életünk című realitynk egyik szereplője. Terveink szerint ezt a műsort még hosszú hetekig élvezhetik a nézők, de természetesen nem lehet kizárni, hogy később újabb szereplők tűnnek fel a műsorban, a jelenlegi történetek közül pedig esetleg egyik-másik lezárul"

A teljes cikk elolvasásáért kattints a linkre.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd az Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Friss

Íme az iFaktor tehetségkutató második fordulója! Szavazz, hogy ki jusson tovább!

Hivatalosan is megkezdődött az iFaktor tehetségkutató második fordulója, melyben 32 versenyző fog párbajozni egymással. Lássuk, hogy ki a következő két párbajozó! Szavazz a lap alján, a számodra legszimpatikusabb versenyzőre és juttasd tovább!

A szavazók között pedig kisorsolásra kerül egy:

  • Xiaomi Mi Smart Band 5 aktivitásmérő
ADOM ÖSSZEOMLÁS

Ne hagyd ki!