Búcsúznak a Barátok közt szereplői - ifaktor
Barátok közt logó

Korábbi cikkünkben már megírtuk, hogy 22 év után az RTL Klub legrégibb sorozata a Barátok közt, lekerül a televízió képernyőiről. A szomorú hír hallatán több volt szereplő is búcsúzott közösségi oldalán a műsortól és emlékezett meg régi képekkel.


Nyári Diána színésznő a sorozat Holman Hannáját alakította nyolc teljes éven át. Dia posztjában leírta, titkon bízott benne, hogy még egyszer visszatérhet a Mátyás király térre Hannaként. Utolsó jelenetének képével búcsúzott Instagram-oldalán a produkciótól.

„Ez volt az utolsó jelenetem...itt már Zéti mocorgott a pocakomban. Akkor azt hittem, talán egyszer még beléphetek a Mátyás király tér kapuin, abba a bizonyos házba. Ma kiderült már sohasem. Ezek a képek csak morzsái az ott eltöltött 8 évemnek.
Meghatározó korszaka ez az életemnek, annak aki ma vagyok. Köszönök mindent @baratokkozt_hivatalos és Kalamár Tamás....és persze még sorolhatnám. Köszönöm @kiss_peter_balazs és @munkacsykata barátságát, akikkel a mai napig fogjuk egymás kezét nem is akárhogy. @ramona_kiss @jozan_laszlo @deutsch.anita @szabokitta @merai_kata_official @vargaizabellaofficial @eszterkardos a színészek közül...és persze a felejthetetlen beauty stáb @tor.atti @kattamakeup
Mennyi könny és nevetés, átbeszélgetett és átmulatott éjszaka. Család voltunk!
Új élet vár, nem felejtek semmit"

– olvashatjuk Dia megható sorait.

Solti Ádám is hosszasan búcsúzott a sorozattól. Ádám számára tíz évvel ezelőtt a Barátok közt hozta meg a sikert és az igazi áttörést így ő is hálásan köszönt mindent posztjában.

„22 évvel ezelőtt Kalamár Tamás megálmodta a Barátok köztöt. Azt a sorozatot, ami Magyarország történelmében a leghosszabb ideig tartott. Amit MINDENKI ismert.
10 éven keresztül voltam a részese.. életem meghatározó évei voltak ezek, és ezért nagyon hálás vagyok!
Biztos vagyok benne, hogy ahogy én is, úgy az összes egykori kollégám is, szeretettel és jó érzéssel gondol vissza, a sorozatban töltött időszakra.
Magunk közt sokat viccelődtünk azzal, hogy a Barátok köztnek sosem lehet vége ... De nyilván semmi sem tart örökké, bármennyire is nehéz az elengedés.
Köszönöm Kalamár Tamásnak, hogy részese lehettem ennek a produkciónak! Köszönöm az egykori kollégáknak, az együtt töltött éveket!"

– olvasható a bejegyzés legvégén.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a Facebook-oldalunkat!

Ne hagyd ki!