Majka - ifaktor

Derült égből villámcsapásként érkezett a hír tegnap, miszerint az Argentin futballkiválóság, Diego Maradona elhunyt. Sztárok sora búcsúzott el tőle a közösségi média felületeken.

Majka

Majoros Péter Majka a Facebook-oldalán búcsúzott a legendától.

„Viszlát, Mr. Legnagyobb Arc"

– írta a rapper.

Hajdú Péter

Hajdú Péter az Instagramon adott hangot fájdalmának.

„Elment az egyik legnagyobb labdarúgó. Hasta la Vista Diego"

– búcsúzott a műsorvezető.

Curtis

„Legyen neked könnyű a föld Isteni Diego"

– írta Curtis a posztjában.

David Beckham és Kaká

David Bechkam is az Instagramon köszönte el végleg a legendától, míg a brazil aranylabdás, Kaká ugyanezt a Facebookon tette meg.

„Szomorú nap ez Argentínának és szomorú nap a futballtársadalomnak, amikor megünnepeljük azt a nagyszerűséget, amit ez az ember adott nekünk... Valaki, aki szenvedéllyel, lélekkel játszott és nem volt kevesebb, mint színtiszta zsenialitás. Nagyon izgatott voltam, hogy megismerhettem Diegót és biztos vagyok benne, hogy mindenki hiányolni fogja. Nyugodj békében!"

– látható az angol középpályás bejegyzésében.

A magyar sztárok közül Instagram-sztoriban búcszott: Kabát Peti, Dzsudzsák Balázs vagy épp Tihanyi Péter.

Maradona 60 éves korában lelt örök nyugalomra.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd be Facebook-oldalunkat!

Friss

Újabb botrányba keveredett Tóth Andi

A napokban megjelent egy cikk az egykori szerelmespárról, Tóth Andiról és Szabó Ádámról, melyet a Bors bulvár magazin közölt le. A két énekes hivatalos volt egy nemrég tartott temetési szertartásra, ahol tudomást sem vettek egymásról.

ADOM ÖSSZEOMLÁS

Ne hagyd ki!