Búcsúzni kényszerült lakásuktól Tokár Tomi és Kovács Dóri - ifaktor
tokár tomi és kovács dóri
Kovács Dorottya (vagy ahogy a közösségi médiából ismerhető, Chloeknows) és Tokár Tomi műsorvezető kalandos életét bizonyára sokan figyelemmel követitek. A szerelmesek most egy hatalmas lépést tettek, hiszen elbúcsúztak belvárosi otthonuktól azért, hogy egy új – immár kertes – házba költözhessenek.


„Örömkönnyekkel búcsúzunk a szuperpanorámás szerelmi fészkünktől, ahol először laktunk együtt és oly sok csodás dolog történt velünk. Már ez is egy kisebb álom volt, mégis a saját kertes családi ház az, ami igazi bázist jelent mostantól számunkra"

– nosztalgiázott a Fókusz műsorvezetője az Instagramon.

Az is kiderült, hogy leginkább Dóri álma válhat valóra azzal, hogy egy kertesházba költözhetnek, noha Tokár Tomi is említette, hogy az utóbbi időben már csak a szép panoráma volt az, amit pozitívumként könyveltek el a régi lakás esetében.

A páros már hosszú ideje fáradozik a költözésen, de úgy tűnik, hogy a munka gyümölcse csak mostanra érett be, így a tervekből valóság lett és immáron végleg könnyes búcsút vettek eddigi életük színhelyétől.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd az Instagram és a Facebook-oldalunkat!

Ne hagyd ki!