Budavári Fülöp és Magyarósi Csaba is külföldön tölti a húsvétot - ifaktor
A világjárvány és az ebből adódó korlátozások miatt, jelenleg nem a legkönnyebb repülőre szállni, és elhagyni az országot. Két népszerű influenszerünk azonban mégis így tett, és külföldön ünneplik meg a húsvétot.

Magyarósi Csaba már egy ideje elhagyta az országot, többek között egy tonhal vadászaton is részt vett az Atlanti-óceánon. Jelenleg a Kanári-szigeteken tartózkodik, és legutóbbi Insta-képén épp a pálmafák tövében egy magyar kakaós csigával pózol.

Budavári Fülöp a napokban indult útnak, igaz az évben már nem először, ugyanis az év elején volt egy dubaji kiruccanása is az influenszernek. Fülöp jelenleg Barcelonában tartózkodik, amit az egyik kedvenc városának tart. Természetesen a tengerparti kép sem hiányozhat az Instagram-oldaláról.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd az Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Friss

Ezek voltak Schobert Norbi legbotrányosabb kijelentései az elmúlt években

A tegnapi kijelentésével ismét nagy botrányt kavart Schobert Norbit, ezúttal a legalább 100 kilós férfiakba száll bele. Ez nem az első olyan kijelentése volt, amivel inkább önmagát sikerült nevetségessé tennie a „fitneszgurunak".

ADOM ÖSSZEOMLÁS

Ne hagyd ki!