Budavári Fülöp ironikus megjegyzést kapott legújabb posztjához - ifaktor

A közkedvelt influenszer, Budavári Fülöp legújabb Instagram-bejegyzésében lelkesen filozofálgat, ám ezt nem minden kommentelője tartja hitelesnek tőle.


Fülöp legújabb posztjában egy görögországi képet tett közzé, ahol éppen egy medencében hűsöl. Lazítás közben pedig Csitáry-Hock Tamás író gondolatai járnak a fejében, amit szívesen oszt meg követőivel is.

Az idézet így szól:

„Nem helytől függ, hogy mit élsz meg. Nem hosszú zarándokutak kellenek, hogy a lelked egyre többet lásson. A zarándokút lehet benned is. Egy kisvároskában is. Bárhol. Mindegy, hogy a dolgok hol történnek. A történet a lényeg."

Fülöp kiírását azonban nem mindenki tartja hozzá illőnek és ennek hangot is adnak! Az egyik hozzászólója így reagál:

„Mekkora szavak. Csak ne tőled!"

A fiú nem reagált a kommentre. Mi csak annyit mondhatunk, hogy a Fülöp által megosztott idézet elgondolkodtató és figyelemre méltó.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Friss

Top4 jelöltünk Palik László helyére az Exatlonba

Palik László búcsúzik az Exatlon Hungarytől és a Tv2-től. Három évadon keresztül vezette a műsort a sportriporter, de most úgy döntött, abbahagyja. Azt viszont, hogy ki lesz az utódja még nem jelentették be, így tippeljünk vajon ki fogja vezetni ezután az Exatlon következő évadát!
ADOM ÖSSZEOMLÁS

Ne hagyd ki!