Budavári Fülöp irtó hálás követőinek - ifaktor
Budavári Fülöp fekete zakóban áll fehér háttér előtt

A népszerű influenszer, Budavári Fülöp Instagram-oldalán fejezte ki mérhetetlen háláját követői felé, amiért a kezdetek óta mellette állnak és segítik őt a céljai elérésében.


Fülöp posztjában elmesélte, hogy mikor még kisfiú volt, csak álmodozott szobájában az utazásról, ami akkor nagyon távoli és szinte elérhetetlen célnak tűnt. Azóta már rendszeresen járja a nagyvilágot, ami úgy gondol, részben követőinek köszönhet.

Így egy Insta-bejegyzésben ki is fejezte háláját feléjük. Továbbá azt is leírta posztjában, hogy sosem fogja elfelejteni, honnan is indult. Talán pont ezért tudhat még mindig rengeteg rajongót a magáénak Fülöp, mert mérhetetlen alázat van benne.

„Gyerekként Szekszárdon a kis szobámban mindig arról álmodoztam, hogy egyszer utazhassak a világban. Hálás vagyok az életem minden pillanatáért és sosem fogom elfelejteni honnan indultam. 💫
Köszönöm, hogy velem vagytok, nagyon szeretlek titeket. Nélkületek sehol nem lennék"

- olvasható Fülöp bejegyzésében.

Fülöp számos fiatalnak mutat remek példát, hogy az álmainkért érdemes küzdenünk és előbb-utóbb, még ha lehetetlennek is tűnik sokszor, elérjük őket.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Ne hagyd ki!