Budavári Fülöp riporterként debütál a TV2-n - ifaktor
Az influenszer a hét elején egy elég sejtelmes posztot tett közzé Instagram-oldalán, melyben csak annyit árult el, hogy élete legnagyobb kalandjába készül belevágni.


A követőinek nem kell tovább izgulnia, ugyanis Fülöp mostmár elárulta, hogy hamarosan a TV2-n találkozhatunk vele, mivel a Ninja Warrior harmadik évadának online riportere lett.

„Velem találkozhattok mostantól a TV2 Play -en a @ninjawarriorhungary extra tartalmaiért mert végre elmondhatom nektek, hogy én lettem a műsor online riportere.🤩
Szorítsatok nekem, hogy ügyes legyek.
🤓"

– írta posztjában.

A csatorna így szinte egy teljesen új stábbal vág neki az idei szériának, az állandóságot egyedül Till Attila jelenti, aki mellé Szujó Zoltán és Lékai Kiss Ramóna érkezett műsorvezetőtársnak. Az online feladatokkal pedig a TV2-re jellemzően ismét egy közösségi médiában népszerűvé váló influenszert bíztak meg, aki ezúttal Budavári Fülöp lett.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd az Instagram és a Facebook-oldalunkat!

Friss

Május 17-től Miskovits Marci csatlakozik Sebestyén Balázsékhoz a Rádió 1-en

A népszerű zenész, műsorvezető és influenszer az Instagram-oldalán jelentette be, hogy május 17-től csatlakozik Vadon Jánoshoz, Rákóczi Ferihez és Sebestyén Balázshoz a következő roadshowjukon.
ADOM ÖSSZEOMLÁS

Ne hagyd ki!