Budavári Fülöpnek fontos anyukája egészsége - ifaktor

Budavári Fülöp szereti kifejezni mennyire fontos neki az anyukája és ezúttal is így tett.


A fiatal, de annál népszerűbb influenszer édesanyja születésnapját szerette volna valami különlegessel ünnepelni. Mivel Fülöp is fontosnak tartja saját egészségét, ezért anyukáját egy teljeskörű endokrinológiai vizsgálattal lepte meg. Hiába, anya csak egy van.

Amint kiderült, a vizsgálatok semmilyen rossz eredményt nem mutattak ki. Ez nagy örömmel töltötte el a fiút és mindenkit csak bíztatni tud arra, hogy aki teheti gondoskodjon szülei egészségéről, mert hiszen mi is lehetne ennél fontosabb?

Fülöp követői is boldog születésnapot kívántak anyukájának és nem győzték méltatni szépségét! Ezzel mi is csak egyetérteni tudunk és fogadja szívből jövő jókívánságainkat! Egészséget még nagyon sokáig neki és persze Fülöpnek is!

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!

Friss

Alekosz Hosszú Katinkának: „Szülni is kéne már”

Alekosz szokott merész kijelentéseket tenni, de ezúttal tényleg sok határt átlépett. Kucsera Gábor mellett, Hosszú Katinka olimpiai bajnok úszónőt (akit egyébként jogos kritika is érthetne – a szerk.) abszolút megalapozatlan vádakkal illette a celeb.
ADOM ÖSSZEOMLÁS

Ne hagyd ki!