Burján Fanni: "Alig tudok már úgy kilépni az utcára, hogy ne ismerjenek fel" - ifaktor
Fanni kék felsőben mosolyog

Ahogy arról már korábban beszámoltunk az IFaktor.hu és az IFaktor Agency tegnapelőtt zajló zártkörű eseményére meginvitált számos hazai Tiktokkert, köztük Burján Fannit is, akivel volt szerencsénk egy interjú kertén belül beszélgetni és jobban megismerni.


Fanni alias 'Bocs, tesó' vagy 'Hé, anya' arról mesélt nekünk, hogy hogyan éli meg a hirtelen jött 'ismertséget', mit gondol a TikTok-világról, amibe csöppent és honnan gyűjt ihletet a videóihoz.

Viszonylag te még újnak számítasz ebben a TikTokos világban, ugyanis nem olyan rég kezdted el használni az applikációt, ennek ellenére rövid időn belül sok követőt szereztél. Mit gondolsz, mi lehet annak az oka, hogy ennyien kedvelnek téged?

Én nagyon pozitívként élem meg ezt az egészet. A visszajelzések alapján nagyon sok a pozitív komment a videóim alatt és elenyésző a negatív. Több olyan videóm is van, aminek 1 millió feletti a megtekintése. Az utcára szinte már nem tudok úgy kilépni, hogy ne ismerjenek meg, de nekem ez egyáltalán nem okoz frusztrációt, örömmel fogadom. Sőt, plusz energiát ad ahhoz, hogy továbbra is csináljak minél több videót.

Mivel egyre többen ismernek fel az utcán, volt olyan negatív tapasztalatod, hogy összesúgtak mögötted és fotózgattak anélkül, hogy odamentek volna?

Szerencsére eddig csak pozitív tapasztalatom van e téren is. Két réteg van általában- vagy kisebbek ismernek fel, akik félénkek és nem mernek odajönni, vagy pedig nagyon bátrak és egyből jönnek képet csinálni. Az is előfordult, hogy egy 50 éves körüli férfi jött oda és mondta a videóimban elhangzó szlogenjeimet. A 'Bocs, tesó' és a 'Hé, anyát'.

Több olyan videót is csináltál már, ahol anya-lánya karaktert személyesítesz meg. Magad miatt visszatérőek ezek a tartalmak vagy azért, mert ennyire kedvelik a követőid és kérik, hogy csinálj még hasonlókat?

Mivel színész vagyok, ezért nekem az volt a fő koncepcióm, hogy hitelesen eltudjak játszani karaktereket. Úgy éreztem, hogy egy anyát és a lányát hitelesen meg tudom személyesíteni. Nyilván a visszajelzések is fontosak, olyan témában készítek több videót, amiről tudom, hogy kedvelik a megtekintések, a visszajelzések és a lájkok alapján.

@fanniburjan

Anya jó arc! #introvert #fyp #foryou

@fanniburjan

Válasz @h3ti_twitch számára PART 4. #introvert #olvasnijó #otthonmaradok #fy

Mit gondolsz a tartalomba ágyazott reklámokról?

Szerintem lehet jól elhelyezni egy-egy reklámot. Fogok én is majd ilyen videót feltölteni, csak figyelni kell arra, hogy ne vegye el a túlzott reklámozás a figyelmet a saját személyes tartalmaimról.

Az emberek kezdenek felhagyni azzal a sztereotip gondolatokkal, hogy TikTokon a fiatalok zenére tátognak vagy táncolnak. Mit gondolsz erről?

Szerintem nagyon sok ember negatívan áll a TikTokhoz, mert azt hiszik, hogy ez egy felületes applikáció, közben pedig nem így van. Rengeteg jó dologra is lehet használni és inspirálni másokat az önelfogadásra, arra, hogy nem létezik a tökéletes. Meg lehet mutatni a valós életet. Egyre inkább látják is ezt az emberek.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Ne hagyd ki!