ByeAlex kiborult a budapesti dugók miatt - ifaktor
A Budapest tapasztalható dugókról immár napi rendszerességgel jelennek meg cikkek – annak politikai vetülete miatt is természetesen – és tény, hogy az utóbbi időben már katasztrofális a helyzet, amelyre ByeAlex is próbált rámutatni.


Alex a Facebook-oldalán írta ki magából a felháborodását, mivel szerinte egyetlen másik nagyváros közlekedése sem olyan pocsék, mint Budapesté jelenleg.

„Most már egészen elképesztő, amit Budapest forgalmi dugók szempontjából képes teljesíteni… Jó néhány európai (és egyéb) városban jártam már, de ehhez hasonlót sehol nem tapasztaltam még…"

– írta az énekes a Facebookon.

A budapesti közlekedés azóta bénult meg teljesen, mióta a Lánchíd felújítási munkálatai elkezdődtek – a rakpart emiatt lezárásra került –, amelyre még egy lapáttal rápakolt a Blaha Lujza-tér restaurációjának megkezdése, ami szintén lezárásokkal jár...

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!

Friss

Álarcos énekes: Őt rejtette a Automata jelmez

Az Álarcos énekes mai adásában leleplezték a Automatát. A zsűri legnagyobb meglepetésére nem mást rejtett a jelmez, mint Csobot Adélt.

ADOM ÖSSZEOMLÁS

Ne hagyd ki!