ByeAlex szándékosan provokál az Instagram-oldalán - ifaktor
ByeAlex egy – azt átlagember számára – igencsak provokáló hangvételű üzenetet osztott meg a közösségi oldalán, amely sokak szemét szúrhatja a mostani helyzetben.


„Hobbim, hogy nem csinálok semmit éppen főállásban"

– írta Márta Alex az Instagramon.

Különösen érdekes mindez annak fényében, hogy az énekes több posztja alatt is kommentháború szokott kibontakozni, amiért „panaszkodik", hogy nincs munkája, de mégsem megy el „rendes" kétkezi munkát végezni.

Míg utóbbi esetben a kommentelőket nem értjük, addig a címben foglaltakon viszont Alex esetében értetlenkedünk, hiszen jól tudja, hogy mennyire érzékeny pontja ez az embereknek a mostani vírusos időkben, amikor sokan elveszítik állásukat és nem élnek ilyen könnyű életet a tartalékaikból.

Alex egyébként maga is beszámolt az emberek mocskolódásáról – főként a közösségi média felületeken. Erről itt írtunk bővebben.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd az Instagram és a Facebook-oldalunkat!

Friss

Hosszú Katinka értékelte az lemúlt napokat: darabokra szedik az interneten

Hosszú Katinkának eddig finoman fogalmazva sem ez a legeredményesebb olimpiája. Az erősségének számító 400 méteres vegyesúszásban csak ötödik, míg a 200 méter vegyesben csak hetedik helyen ért célba, így mindeddig érmet nem sikerült szereznie, ráadásul hatalmas felháborodást keltett, hogy egy számtól visszalépett...
ADOM ÖSSZEOMLÁS

Ne hagyd ki!