ByeAlexet darabokra szedik a kommentelők - ifaktor
ByeAlex gyakran borzolja a kedélyeket a közösségi oldalain. Többször beszámoltunk már róla, hogy kommentháborúba keveredett az X-Faktor mentora. Ezúttal egy rózsaszín BMX bicikli került a támadások középpontjába.


Történt ugyanis, hogy az énekes csináltatott egy egyedi tervezésű BMX-kerékpárt egy erre szakosodott céggel. Alex meg is osztotta az Instagram-oldalán az új szerzeményét egy bejegyzésben.

Ehhez a fotóhoz egy édesanya a következőt kommentelte:

„Kislányom kérdezi, hol lehet ilyen biciklit kapni?"

Erre a szerző mindössze annyit írt: „sehol". Valószínűleg ekkor még nem gondolta, hogy igazi kommentcunamit indított el.

ByeAlex indulatokat kiváltó kommentje.

Facebook/byealex

A hozzászólók nagyrészt azon akadtak ki, hogy Alex flegma és bunkó stílusban válaszolt egy teljesen ártatlan és érdeklődő kommentre.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd az Instagram és a Facebook-oldalunkat!

Friss

A szülinapos Julia Roberts top5 legemlékezetesebb filmje

Ma ünnepli születésnapját a gyönyörű színésznő, Julia Roberts. Ebből az alkalomból adódóan elhoztuk nektek az öt legnépszerűbb filmjét, amelyből nemcsak az derül ki, hogy remek színésznő, de az is, hogy rajta aztán tényleg nem látszik az idő múlása.

ADOM ÖSSZEOMLÁS

Ne hagyd ki!