Caleb Kennedy videója miatt kilépett az American Idol-ból - ifaktor
Caleb Kennedy szürke sapkában kék kockás ingben az American Idol-ban

A TOP5-be került versenyző visszalépett a versenyen való részvételtől. Szinte már csak egy karnyújtásnyira volt a végső győzelem.


Manapság az internet akárcsak egy forgószél. Felkap, jól megrág, majd egy pillanat alatt a földre köp. Ez a sajnálatos helyzet fordult elő Caleb Kennedy-vel, az American Idol jelenlegi szériájának finalistájával.

Az interneten elkezdett egy videó keringeni, amin Caleb az egyik barátjával szórakozik és Ku-Klux-Klán maszkot viselnek. A videóban látható jelenetek egyértelműek voltak, amit azonban senki nem vélt felfedezni, hogy kb 10-12 év telt el a videó óta és a gyermek mára felnőtt. Sajnos gyerekfejjel ezek a tettek még nem jelentenek semmit, hiszen a saját kis világodban mindent szabad. Ahogy viszont kikerülsz a való világba, ott megmutatják az emberek a foguk fehérjét. Caleb ezzel pontosan tisztában van, így Instagramján osztott meg egy posztot, amiben kifejtette miért lépett vissza a tehetségkutatóban való részvételtől és beismeri, hogy a videón ő látható és teljességgel vállalja érte a következményeket.

„Fiatal voltam és nem voltam tisztában a cselekedeteimmel és azok következményeivel, ami azonban nem mentség. Szeretnék bocsánatot kérni minden rajongómtól és mindenki mástól aki úgy érzi, cserben hagytam."

Caleb édesanyja így nyilatkozott miután fia videóját, amelyet 12 évesen készített, felkapta az internet.

„Utálom, amikor ez történik és hogy Caleb hogy vált hirtelen célponttá az emberek szemében. Ez a videó akkor készült, amikor a fiam megnézte a „Hívatlanok 2 – Éjjeli prédát" és a filmben lévő karaktereket utánozták. Semmi köze nincs a Ku-Klux-Klánhoz, bár tisztában vagyok vele, hogy annak látszik, ami."

„Calebnek egyáltalán nincsenek rasszista hajlamai. Mindenkit szeret és vannak különböző bőrszínű barátai"

Reméljük a fiú karrierjét ez a történés nem rázza meg annyira, mint ahogy gondolja és hamar visszatérhet, az egyébként roppant tehetséges fiú a közönség elé.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!

Ne hagyd ki!