Caramel: "Még nincs itt az ideje a koncerteknek" - ifaktor

Az énekes a Story Magazinnak adott interjújában elmondta, hogy ő is koncertezne már csakúgy ,mint zenésztársai, de még nem érzi azt, hogy a jelenlegi helyzetben ez biztonságos lenne.


Caramel maradna még az online térben egy darabig, ami az éneklást illeti. Nagyon hiányzik neki is az élő koncertezés, de szerinte még nincs itt az ideje.

"Nem akarok megmondóbácsinak tűnni 'poros' elvekkel, de amíg egy magyar ember is meghal ebben a járványban, addig nem érzem úgy, hogy itt lenne az idő a bulizásra. Kellene tartanunk egy gyászidőszakot"

- nyilatkozta a Storynak.

Nagyon sok előadóművész igyekszik továbbra is az online térben folytatni munkásságát. Balázs Andi rendszeresen szórakoztatja közönségét különböző TikTok-videóival, Vanya Timi időközben a magyar Celeste Barberré nőtte ki magát, Tóth Gabi, akárcsak Caramel online énekel.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd az Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Friss

Kiss Ramóna szerepelni fog a Mintaapákban – már azt is tudjuk, kit fog játszani

Lékai-Kiss Ramóna a Dancing with the Stars műsorral kezdte TV2-es karrierjét, amikor átigazolt a rivális RTL Klubtól. Azóta nem sok műsort kapott a csatornán, de most úgy tűnik, beindul a karrierje új munkaadójánál is.
ADOM ÖSSZEOMLÁS

Ne hagyd ki!