Cardi B ismét túl lőtt a célon - ifaktor
Cardi B mintás felsőben és napszemüvegben

A külföldi világsztár, Cardi B sosem a visszafogottságáról vagy a jó magaviseletéről volt híres. A Grammy-díjas amerikai rapper újabb, szinte egy szál semmiben táncikáló videót osztott meg követőivel, amire Celeste Barber ismét egy fantasztikus paródiával reagált.


Cardi B követői rengetegszer számon kérik a rappert, hogy mégis mit gondol, milyen példát mutat az extrán kihívó videóival és fotóival fiatal követőinek, vagy akár a gyerekének. A külföldi sztárt eddig sem és úgy néz ki ezután sem fogja érdekelni követői negatív véleménye.

A feljebb említett videóban Cardi B egy a testét alig takaró, lógós gyöngysorban tekergeti a csípőjét, amit Celeste Barber a hozzá megszokott fantasztikus stílusban parodizálta ki.

A híres humoristának nem ez volt az első eset, hogy Cardit parodizálta, hiszen nem is olyan régen egy szintén a rapper által megosztott fotót alkotta újra viccesen.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd az Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Ne hagyd ki!