Cardi B megmutatta, milyen az igazi vízibicikli - ifaktor
Cardi B sárga szettben

Az amerikai világsztár, Cardi B Instagram-oldala rendszeresen tartogat számunkra meglepetéseket. Hol megbotránkoztatót, hol dühítőt és most egy igen vicceset sikerült posztolnia rajongóinak.


A külföldi botrányhős legutóbbi Insta-bejegyzésében egy nyaralása közbeni pillanatát mutatta be, de arra nem sikerült rájönnünk, hogy hol járhatott a rapper és hogy mikor tartózkodott ott.

Az biztos, hogy gyönyörű tengerparton járt és egy különös vízi sportot mutatott be nekünk, ami hazánkban a balatoni nyaralásokon igen elterjedt szórakozás.

Az énekesnő vízibiciklizése közben felvett videót osztott meg velünk, azonban ilyen vízibiciklit mi még nem láttunk. Ugyanis az eszköznek ténylegesen bicikli formája van, csak két személyes és sokkal nehezebbnek tűnik a haladás is vele. Mindenesetre Cardi B remekül szórakozott a sportolás közben, hiszen a videó alatt végig nevetett.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd az Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Ne hagyd ki!