Cardi B mellét csak egy kantár takarta - ifaktor
Cardi B fehér felsőben és csíkos szoknyában áll növények előtt

A külföldi világsztár, Cardi B sosem riadt meg attól, ha kihívó vagy extrém fotókhoz kellett modellt állnia. Instagram-oldalán már számtalanszor botránkoztatta meg rajongóit a sokak véleménye szerint már túlzásba vitt magamutogatással. Legújabb fotói ismét extrémre sikerültek.


Az amerikai zenei XXL magazin legújabb számának címlapján Cardi B látható és a rapperrel egy komplett fotósorozatot készített a lap. A fotókat Cardi Insta-oldalán osztotta meg követőivel és hát valljuk be, van amelyik még nálunk is kiveri a biztosítékot.

A fotók elég vadra sikerültek és igen nagy hangsúlyt kaptak a rapper keblei, amikről amúgy is nehéz nem tudomást venni, főleg, ha csak egy kantár takarja őket.

A fotósorozat közül ennek a képnek lett a legnagyobb sikere, hiszen már túl van a négy és félmillió kedvelésen, míg a további két fotó még csak közelít a hárommillió lájkhoz.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd az Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Ne hagyd ki!