Cardi B meztelen képével adta tudtára a világnak, hogy várandós - ifaktor
Cardi B meztelenül leöntve fehér festékkel
Hol máshol jelentette volna be Cardi B, hogy várandós, mint az egész világ előtt?


Cardi B és Offset házába újból beköszöntött a gyermekáldás. Ezt pedig nagyvonalúan tudtára is adták a világnak.

A rapper-pár vasárnap este, a BET zenei díjátadón lépett fel, ahol be is jelentették a nagy eseményt. Először a Migos együttes lépett fel, amiben Offset az egyik alapember, majd az előadásba becsatlakozott Cardi B is, egy rendkívül kirívó, de roppant csinos ruhában.

Eddig szinte senki nem tudta, hogy Cardi újra várandós, azonban ezeken a képsorokon szemmel látható a nem kis pocakja, ami kigömbölyödik a ruhájával együtt.

Cardi ugyanakkor nem csak azért érkezett a BET-re, hogy ott álljon, tündököljön és bezsebelje a figyelmet, hanem egy elég masszív előadást is lejtett. Ő is előadta a maga kis zenéit, illetve a férjével vállvetve szerepeltek az egész világ előtt. Milyen cuki nem?

Azonban Cardi B az Instagramon sem tagadta meg magát és egy teljesen meztelen képet posztolt magáról, amin a több hónapos pocakjával pózol és egy szép adag fehér festékkel van leöntve felülről.

Eddig titokban tartották, mivel nem szerettek volna nagy felhajtást a hírrel, azonban most, hogy felléptek a BET Awardson, elárasztották a képekkel és videókkal a közösségi médiát. A párnak már van egy 2 éves gyermeke Kulture, aki most nemsokára kap maga mellé egy fiú vagy lánytestvért.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!

Ne hagyd ki!