Cardi B nem vállal felelősséget rajongói cselekedeteiért - ifaktor
Cardi B fehér szettben áll növények előtt

A külföldi világsztár, Cardi B egyértelműen kijelentette Instagram-oldalán, hogy nem vállal felelősséget rajongói viselkedéséért és szeretné, ha nem őt hibáztatnák ezekért. Felmerült bennünk a kérdés, hogy ha nem ő, akkor vajon ki a felelős ezekért?


Az első videó, amit feltöltött az amerikai rapper, még annyira nem is lenne felháborító. Hiszen "csak" egy zenélő kis vonatról van szó, ami Cardi B dalait üvölteti az utakon.

„Jobb, ha nem hibáztatsz ezért"

– írt az első poszthoz Cardi.

A második azonban már sokkal felháborítóbb és sajnos nem tudunk mást hibáztatni, mint az amerikai rappert, aki a videó klippjeiben és koncertjein hasonlóan viselkedik. Mégis, mit vár a rajongóitól? A videóban egy lányt láthatunk aki a mozgó autó tetején rázza magát, miközben Cardi B zenéje üvölt.

„Ezért sem szeretném, ha hibáztatnának"

– olvashatjuk Cardi B közösségi oldalán.

Szerintünk, ha valaki hibáztatható ezekért a jelenségekért, akkor az Cardi B. Hiszen a példát ő mutatja akár a klippjeiben, akár a koncertjein.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd az Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Ne hagyd ki!