Célba ért Bruno Mars üzenete: Felléphet a Grammyn - ifaktor
Célba ért Bruno Mars üzenete: Felléphet a Grammyn
Pár napja megírtuk, hogy az énekes Twitteren üzent a díjátadó szervezőinek, amiben arra kérte őket, hogy hagy lépjen fel az új formációjával és cserébe bármit hajlandó megtenni.


Bruno Mars üzenete célba talált és gyorsan megkapta a választ is Twitteren a Grammyt szervező Recording Academy-től. Az énekes Twitteren indított kampányára azt reagáltak a szervezők, hogy egész héten próbálták hívni Marsot, de nem sikerült elérniük, viszont nagyon szeretnék ha a Silk Sonic bemutatkozna a tévében a Grammy-díjátadón. Ezután feltették neki a kérdést, hogy szabad vagy vasárnap este?

Mars azóta egy újabb Twitter-bejegyzésben megerősítette, hogy elfogadták a Record Academy meghívását, nagyon köszönik a lehetőséget és a legtöbbet fogják kihozni magukból. A díjátadón egyébként olyan világsztárok fognak fellépni még a Silk Sonic mellett mint, Billie Eilish, Cardi B, vagy éppen Taylor Swift. Az eseményt magyar idő szerint március 15-én hajnali 1 órakor fogják megrendezni.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd az Instagram és a Facebook-oldalunkat!

Ne hagyd ki!