Celeste Barber Justin Bieber feleségét parodizálta - ifaktor

A népszerű ausztrál származású humorista, Celeste Barber legújabb paródia fotóján, amit az Instagram-oldalára töltött fel a külföldi énekes, Justin Bieber gyönyörű feleségét, Hailey Biebert parodizálta.


Hailey modell szakmájának köszönhetően előfordul, hogy extrém külsővel extrém helyszíneken fotózkodik, így elkerülhetetlen volt, hogy Celeste Barber őt is betalálja paródia fotójával és ne másolja le egyik fotóját a modellnek.

Az eredeti fotón a modell furcsa bikini szettben és papucsban áll egy bevásárló központban a kosarát tartva. Ez már önmagában elég furcsa és érthetetlen, de a bájos modelleknek valahogy minden jól áll. Azonban Celeste Barber remekül felhívta rá a figyelmünket, hogy ez nem egy megszokott boltba járós szett, így megmutatta a hétköznapi ember, hogyan festene így az üzletekben.

Követői imádják Celeste humorát, ami nem véletlen, hiszen irtó mókás tartalmakat találhatunk mindig közösségi oldalán. Szerencsére már itthon is a nyomába eredve Vanya Timi indított egy hasonló Instagram-oldalt, ahol szintén jókat lehet derülni hazai sztárjainkon.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd az Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Friss

Íme az iFaktor tehetségkutató második fordulója! Szavazz, hogy ki jusson tovább!

Hivatalosan is megkezdődött az iFaktor tehetségkutató második fordulója, melyben 32 versenyző fog párbajozni egymással. Lássuk, hogy ki a következő két párbajozó! Szavazz a lap alján, a számodra legszimpatikusabb versenyzőre és juttasd tovább!

A szavazók között pedig kisorsolásra kerül egy:

  • Xiaomi Mi Smart Band 5 aktivitásmérő
ADOM ÖSSZEOMLÁS

Ne hagyd ki!