Celine Dion így emlékezik elhunyt férjéről - ifaktor
Celine Dion így emlékezik elhunyt férjéről

A gyermekei is napi szinten képesek kapcsolódni édesapjukhoz.


Celine Dion és három kisfia szinte mindent megtesznek, hogy férje és apjuk emlékét tovább vigyék és megőrizzék.

A Grammy-győztes énekesnő, aki 3 fiú, René-Charles (20), valamint egy ikerpár Nelson és Eddy (10) édesanyja, egy a Today-nek készült interjúban elmondta, hogy hiába 5 éve, hogy férje meghalt mégis naponta érzik jelenlétét maguk körül.

„A férjem, a gyerekeknek az apjuk elvesztése, kemény volt."
„Úgy érzem, René nagyon sok mindent adott az elmúlt években és ad most is. Elég ha gyermekeinkre nézek. Őt látom bennük és tudom, hogy itt van velünk. A minden napjaink része és ez az érzés bennem, rendkívül erős."

Habár Celine elveszítette örök szerelmét, a riporter hölgy feltette neki a kérdést, hogy gondolt-e már arra, hogy valamikor újra szerelembe eshet? Két évvel ezelőtt azt mondta egy interjúban, hogy egyáltalán nem áll még kész arra, hogy megnyissa a szívét másnak és ahogy észrevehető, ez most sincs másként.

„Nem tudom."

„Ebben a pillanatban hatalmas a szeretet az életemben, mind a gyermekeim mind maga az élet miatt. Nem gondolok arra, hogy legyen egy párkapcsolatom, vagy hogy újra szerelembe essek. Hogy ez így marad-e örökre? Nem tudom."

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Ne hagyd ki!