Charles Barkley hatalmas adománya egykori iskolájának - ifaktor

A kosárlabda legenda 300.000 forintnak megfelelő dollárt adományozott az iskola minden dolgozójának.


Az egykori NBA-sztár, aki mára műsorvezetővé avanzsálódott, úgy érezte, illő visszaadni abból, amit kapott az iskolától, míg a tanulója volt.

Az 58 éves Charles Barkley tőle megszokott módon, bőkezűen támogatta a COVID-19 által hátrányba került almamáter iskoláját, a Leeds városi iskolát. Laptopokat és Wi-Fi elosztókat adományozott azon diákok számára, akik kénytelenek otthonról tanulni.

Természetesen a dolgozókról sem feledkezett meg, így minden alkalmazott számára írt egy 1000 dolláros, nagyjából 300.000 forintos csekket, amit akárhol és akármikor szabadon beválthatnak. Ez körülbelül 226 dolgozót jelent, ami majdnem 68 millió forintnak megfelelő dollár. Ebben természetesen nincsenek benne a diákok adományai. Szóval elmondható, hogy a volt kosaras sztár egy könnyed 100 millió forintos adománnyal érkezett és támogatta a Leeds sulit.

Az iskola reagált is pár nappal a történtek után egy közleményben

„Megtisztelve érezzük magunkat és szeretnénk kifejezni hálánkat Charles Barkley-nak, amiért a Leeds iskolában dolgozókat, az egész éves odaadó és extra munkájukért, fejenként 1000 dolláros ajándékban részesítette."
„Több mint hálásak vagyunk azért, hogy ismerhetjük a városunk hősét és jótevőjét Charles Barkley-t és hogy elismeri a Leeds iskola dolgozóinak odaadó és kemény munkáját, a legnehezebb körülmények között is. Köszönjük Charles!"


Related Articles Around the Web

Friss

Íme az iFaktor tehetségkutató második fordulója! Szavazz, hogy ki jusson tovább!

Hivatalosan is megkezdődött az iFaktor tehetségkutató második fordulója, melyben 32 versenyző fog párbajozni egymással. Lássuk, hogy ki a következő két párbajozó! Szavazz a lap alján, a számodra legszimpatikusabb versenyzőre és juttasd tovább!

A szavazók között pedig kisorsolásra kerül egy:

  • Xiaomi Mi Smart Band 5 aktivitásmérő
ADOM ÖSSZEOMLÁS

Ne hagyd ki!