Charlie Chaplin villáját is megjárta már Oroszlán Szonja - ifaktor
A színésznő Instagram-oldalát ellepik a korábbi utazós képei, most éppen Svájcba kalauzolt minket, ahol Charlie Chaplin villája előtt pózolt.


„Charlie Chaplin villàja Svàjcban. Èlete utolso húsz èvèben élt ott, miutan kitagadták Amerikából. Nemsokára múzeum lesz belőle, nekem volt szerencsém körbejárni a majort még nyitás előtt. Legközelebb már bent fotózkodom!"

– írta bejegyzésében Szonja.

Charlie Chaplin liberális és baloldali nézetei miatt vált gyanússá az FBI szemében, aminek az lett a vége, hogy érvénytelenítették a beutazási engedélyét, és nem térhetett vissza a többé az Egyesült Államokba. Kivéve, amikor 1972-ben Los Angelesbe utazott átvenni az életművéért kapott Oscar-díját. Ezután telepedett le Svájcban ezen a gyönyörű helyen, ahol Szonja is megfordult. És ami a képen nem látszik, hogy a villa egyenesen a Genfi-tóra néz.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd az Instagram és a Facebook-oldalunkat!

Friss

Ezek voltak Schobert Norbi legbotrányosabb kijelentései az elmúlt években

A tegnapi kijelentésével ismét nagy botrányt kavart Schobert Norbit, ezúttal a legalább 100 kilós férfiakba száll bele. Ez nem az első olyan kijelentése volt, amivel inkább önmagát sikerült nevetségessé tennie a „fitneszgurunak".

ADOM ÖSSZEOMLÁS

Ne hagyd ki!