Chessie King divattippeket adott kismamáknak - ifaktor

A népszerű brit származású blogger, Chessie King terhessége közepe környékén jár és megmutatta követőinek, hogy milyen szetteket visel jelenleg várandóssága alatt.


Azt meg kell hagyni, hogy a külföldi influenszer továbbra is nagyon divatos és csinos maradt. Összesen négy szettet mutatott be nekünk Chessie, amik közül mindet bátran hordhat kismama és nem kismama is.

Az első szett egy bikini az első napsugarakhoz, amik itthon sajnos még nem bújtak elő, de bízzunk benne, hogy hamarosan szükségünk lesz rá. A videó második összeállításában egy edzős viseletet láthatunk Chessien, ami valljuk be, ránk fér a karantén alatt.

A harmadik outfit egy nagyon elegáns ruha, amit már alig várunk, hogy az éttermek megnyitásakor újra magunkra kaphassunk. És végül a jelenleg legaktuálisabb ruha, egy melegítő szett volt Chessien.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd az Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Friss

Filter vagy valóság? Csonka András drasztikus változáson esett át

Csonka András bizony meglepte rajongóit. Teljesen átalakította külsejét: nehéz eldönteni, hogy vajon szűrőt használt, avagy tényleg rászánta magát a változásra.

ADOM ÖSSZEOMLÁS

Ne hagyd ki!