Chessie King megmutatta narancsbőrös fenekét - ifaktor

A népszerű brit származású testpozitív véleményvezér, Chessie King Instagram-oldalán egy olyan szögből mutatta meg fenekét, amilyenből négy évvel ezelőtt még biztosan nem mutatta volna. A várandós kismama fürdőruhában készített magáról videót.


Chessie elárulta posztjában, hogy négy évvel ezelőtt, mikor még zavarták szépséghibái, biztosan nem osztott volna meg a nagy nyilvánossággal ehhez hasonló tartalmakat. Most már viszont bátran felvállalja teste minden egyes pontját.

Így hát megosztotta a közel egymilliós követőtáborával, hogyan fest hátsófele várandóssága közben, alsó szögből és fürdőruhában. Chessie fantasztikus példát mutat rengeteg követője számára, amivel önmagunk elfogadására buzdít minket.

„Pillanatok alatt összezárnám a lábaim, így ebből a szögből senki sem látott volna. Ez volt négy évvel ezelőtt, és ez van most…"

– írta Chessie King Insta-oldalán, ezzel is bátorítva követőit.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd az Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Friss

Survivor: Zsófi eddig bírta, zokogásban tört ki

Ma már láthattuk az RTL Klub kaland reality műsorának, a Survivornek hétfő esti előzetesét, amiből kiderült, hogy Zsófinál eltört a mécses.

ADOM ÖSSZEOMLÁS

Ne hagyd ki!