Chiara Ferragni követőivel tippelteti meg, mikor fog szülni - ifaktor
Chiara Ferragni aranyeső bokor előtt áll rózsaszín kabátban

Az olasz származású divatmodell, Chiara Ferragni már terhessége 38. hetében jár és egyre türelmetlenebb. Instagram-oldalán már követőihez fordult segítségért, hogy mit tippelnek, mikor fog megszületni második gyermeke.


Chiara első gyermekét, Leot 37 hetes terhesen hozta világra, így érthető, hogy a második terhessége 38. hetében már vészesen fogy a türelme. Pocakját is megmutatta posztjában, ami különösen nehezít a várandósság utolsó időszakában, hiszen már roppant kényelmetlen, amitől pihenni se tud igazán az ember.

A modell posztjában leírta, hogy már fogalma sincs, hogy mikorra számíthat kislánya érkezésére, ezért követőit kérte, hogy legyenek szívesek neki megtippelni, hátha valakié bejön. A kommentelők közül észrevettük, hogy testvére Franceca Ferragni március 24.-ét tippelte a baba érkezésére.

Kíváncsian várjuk, kinek a tippje fog beigazolódni.

„38 hét és még ki tudja mennyi... Leo 37 hetesen született, így most fogalmam sincs, hogy ő mikor csatlakozik hozzánk ... Ti mit gondoltok?"

– kérdezte követőitől kétségbe esve Chiara.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd az Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Ne hagyd ki!