Chiara Ferragni megható üzenetet posztolt Insta-oldalán - ifaktor
Chiara Ferragni fekete ruhában ül étteremben

A második babáját váró olasz divatmodell legújabb posztjában első szülésélményére emlékezett vissza. Hamarosan megszületik második gyermeke is, emiatt nosztalgiázott a külföldi influenszer. Posztjában beszámol követőinek, milyen érzések kavarogtak benne első gyermeke születésénél.


Chiara második terhessége felénél is túl van már, így érthető módon egyre jobban erősödnek benne az első szülésének élményei. Bejegyzésében az Insta-sztár elmeséli, hogy élete egyik legintenzívebb és legcsodálatosabb élménye volt, mikor kisfiát Leot megszülte.

Második gyermeke egyébként kislány lesz és Chiara már alig várja, hogy őt is a karjaiban tarthassa.

„Tegnap este visszanéztem a fényképeimet a telefonomban és ez a kép ismét megsiratott örömömben. A nap amikor Leo megszületett, életem egyik legjobb és legintenzívebb napja volt. Minden értelmet nyert mikor megláttam őt és nem tudtam abbahagyni a sírást, szó szerint nem tudtam abbahagyni. Amíg tartottam végig sírtam és nem tudtam elhinni, hogy a mi babánkat fogom a kezemben. Olyan szürreális és varázslatos volt. Számomra ez jelentette az élet értelmét. Alig várom, hogy újra átélhessem ezt az érzést"

– olvashatjuk megható sorait Chiaranak.

Mi is alig várjuk már, hogy láthassuk kislányát.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a Facebook-oldalunkat!


Ne hagyd ki!