Chiara Ferragni megmutatta egyre kerekedő pocakját - ifaktor

Az olasz divatmodell, Chiara Ferragni legújabb Instagram-posztjában megmutatta egyre gömbölyűbb pocakját. A külföldi világsztár már a 28. héten is túl van, szóval nemsokára érkezik férjével második közös gyermekük.


A modell igen kihívó képpel lepte meg követőit, amin a központban a kismama pocakja van. Chirara egy szál bugyiban és melltartóban prezentálta kerekedő hasát, amire közel 800 ezer lájkot kapott követőitől.

A kismama továbbra is gyönyörű és alakját megtartva se szemből, se hátulról meg se mondanánk róla, hogy állapotos. A posztba belecsempészett két szemből készült fotót is, amin láthatjuk, hogy igazán csak oldalról megállapítható a terhessége.

„28 és fél hét"

– írta Chiara Instagram-bejegyzésében.

Alig várjuk, hogy az újszülött kisbabát is láthassuk Chiara közösségi oldalán.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd az Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Friss

Íme az iFaktor tehetségkutató második fordulója! Szavazz, hogy ki jusson tovább!

Hivatalosan is megkezdődött az iFaktor tehetségkutató második fordulója, melyben 32 versenyző fog párbajozni egymással. Lássuk, hogy ki a következő két párbajozó! Szavazz a lap alján, a számodra legszimpatikusabb versenyzőre és juttasd tovább!

A szavazók között pedig kisorsolásra kerül egy:

  • Xiaomi Mi Smart Band 5 aktivitásmérő
ADOM ÖSSZEOMLÁS

Ne hagyd ki!