Chiara Ferragni megmutatta második gyermekét - ifaktor

A gyönyörű olasz származású divatmodell, Chiara Ferragni legújabb Instagram-posztjában nem a jelenleg kerekedő pocakját mutatta meg követőinek, hanem második gyermeke háromdimenziós ultrahang képét.


Chiara terhessége végében jár már és a pocakja is egyre csak kerekedik, amiről számos képet osztott már meg követőivel. Ezúttal azonban megmutatta nekünk a kis csecsemő fotóját is, amit a pocakjában sikerült készíteni róla.

A modell viccelődött posztjában, hiszen a kislánynak szinte csak a száját lehet látni, ami szerinte egy az egyben olyan, mint férjéé.

„Szerintem az apja ajkát örökölte"

– írta viccesen Chiara.

Mi sajnos nem tudjuk eldönteni, hogy kinek a szájformáját örökölte igazából a kislány, de hátha Ti olvasók segítetek nekünk.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd az Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Friss

A Mortal Kombat sztárja, Hiroyuki Sanada is csatlakozik a Johhn Wick 4-hez

Már most olyan sztárokkal van teletűzdelve a film, mint Keanu Reeves, Donnie Yen, Laurence Fishburne, Wesley Snipes.

A John Wick 4 film elég erős színészi felhozatallal rendelkezik, ami a tervek szerint még bővülni fog. A hét elején nem más, mint Penge (Wesley Snipes) is bejelentette, hogy csatlakozik a sagához. Ezen felül pedig a Mortal Kombat sztárja Hiroyuki Sanada is feltűnik a filmben.

Sanada tovább olyan sztárok mellett fog feltűnni a képernyőn, mint Laurence Fishburne, Rina Sawayama, Shamier Anderson, Keanu Reeves és Donnie Yen. Reeves 2014 óta testesíti meg John Wicket.

A film rendezője Chad Stahelski elmondta, hogy rendkívüli megtiszteltetés számára, hogy Sanadával dolgozhat, hiszen a japán úriember nem csak kiváló színész, de rendkívül jó harcművész is. A John Wick filmek, pedig nem kaszkadőrökre, hanem saját tapasztalatból és tudásból táplálkozó színészekre és harcművészekre támaszkodnak.

„Régóta vágyam, hogy itt lehessen a színész és harcművész Hiroyuki. Le vagyok nyűgözve és egyben megtisztel, hogy a John Wick-család tagjának mondhatjuk őt is."

A film forgatása idén nyáron kezdődik Ázsiában és Európában. Az amerikai mozivásznakra 2022. májusában kerül, ami azt jelenti, hogy a hazai megjelenés valahol ősz környékére várható.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Ne hagyd ki!