Chiara Ferragni szülése után rögtön visszanyerte alakját - ifaktor

Az olasz származású modell, Chiara Ferragni alig egy hete, hogy megszülte második gyermekét, testén mégse látunk semmi féle erre utaló jelet.


Chiara már szülése után pár nappal is úgy fest, mint aki legalább egy éve hozott világra egy gyermeket. A titka valószínűleg nem elcsenhető, hiszen Chiaranak láthatóan nagyon jók az adottságai és szuper géneket kapott.

Legújabb Insta-posztjában megmutatta követőinek, hogy egy napot első szülött fiára szánt, hiszen mióta megérkezett hozzájuk a kis hercegnőjük, nem sok ideje volt fiával foglalkozni. Ezeken a fotókon vettük észre, hogy Chiarának láthatóan már semmi pocakja nincsen.

„Mióta megérkezett Vittoria, ritkán volt alkalmam csak Leóval lenni, ezért úgy döntöttem, hogy ez a délután, az etetések között lesz a tökéletes idő erre"

– mesélte követőinek Chiara.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd az Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Friss

Polgár Kriszta elárulta születendő gyermekének a nemét

Az egykori szépségkirálynő napokkal ezelőtt közzétett egy posztot Instagram-oldalán, melyben elárulta, hogy már tudja, hogy milyen nemű lesz a harmadik gyermeke, de még nem árulja el követőinek. Most azonban lehullott a lepel a titokról.
ADOM ÖSSZEOMLÁS

Ne hagyd ki!