Chiara Ferragni szülése után rögtön visszanyerte alakját - ifaktor

Az olasz származású modell, Chiara Ferragni alig egy hete, hogy megszülte második gyermekét, testén mégse látunk semmi féle erre utaló jelet.


Chiara már szülése után pár nappal is úgy fest, mint aki legalább egy éve hozott világra egy gyermeket. A titka valószínűleg nem elcsenhető, hiszen Chiaranak láthatóan nagyon jók az adottságai és szuper géneket kapott.

Legújabb Insta-posztjában megmutatta követőinek, hogy egy napot első szülött fiára szánt, hiszen mióta megérkezett hozzájuk a kis hercegnőjük, nem sok ideje volt fiával foglalkozni. Ezeken a fotókon vettük észre, hogy Chiarának láthatóan már semmi pocakja nincsen.

„Mióta megérkezett Vittoria, ritkán volt alkalmam csak Leóval lenni, ezért úgy döntöttem, hogy ez a délután, az etetések között lesz a tökéletes idő erre"

– mesélte követőinek Chiara.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd az Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Friss

Íme az iFaktor tehetségkutató második fordulója! Szavazz, hogy ki jusson tovább!

Hivatalosan is megkezdődött az iFaktor tehetségkutató második fordulója, melyben 32 versenyző fog párbajozni egymással. Lássuk, hogy ki a következő két párbajozó! Szavazz a lap alján, a számodra legszimpatikusabb versenyzőre és juttasd tovább!


A szavazók között pedig kisorsolásra kerül egy:

  • Xiaomi Mi Smart Band 5 aktivitásmérő
ADOM ÖSSZEOMLÁS

Ne hagyd ki!