Chloe elárulta, hogyan ünneplik férjével a Valentin-napot - ifaktor
Tokár Tomi és Kovács Dóri az esküvői fotózásukon

A népszerű hazai vlogger, Chloe legújabb Instagram-bejegyzésében elárulta követőinek, hogy férjével Tokár Tomival, hogyan ünneplik a Valentin-napot a pandémia idején.


A járványhelyzet okozta nehézségek miatt idén sajnos rengeteg ünnep másmilyen volt, mint azt eddig megszokhattuk. Nagyszüleinkkel nem tudtunk rendesen karácsonyozni, barátainkkal nem tudtunk igazán jó születésnapokat tartani és a szerelmünkkel a Bálint-nap sem lesz ugyan olyan, mint ezelőtt.

Kovács Dóri, azaz Chloe ennek ellenére nem adta fel az ünneplés lehetőségét és elárulta, hogy otthoni meghitt környezetben ünneplik idén férjével, Tomival szerelmüket. Gyermekük, Andris még elég kicsi, így reméljük sikerül nekik meghitt hangulatot teremteniük.

Ezen kívül Dóri szuper ötletet adott férfi követőinek, hogy milyen ékszerrel lehetne meglepni nőtársait a szerelem és a szeretet ünnepén.

Chloe képét ide kattintva láthatod.

„Hogy milyen lesz az idei Valentin-nap? Az tuti, hogy teljesen rendhagyó. Amolyan otthoni. Mégis meghitt. Olyan csinosan-vacsizós majd filmezős. Dóri-Tomis ❤️ Persze csak, ha Andris is engedi. Mindenesetre azért igyekszünk megadni a módját, és még így a csökkentett lehetőségek mellett is tartani a kis hagyományainkat. A Pandora Valentin-napi kollekciója pedig egy igazán kedves gesztus lehet annak, akit igazán szeretünk. Például nekem...😛 Ugye, @tokartomi?"

– olvashatjuk Chloe bejegyzésében.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd az Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Ne hagyd ki!