Chloe lehet, hogy szakmát vált - ifaktor

A népszerű tartalomgyártó, Kovács Dorottya, vagy ismertebb nevén Chloe legújabb Instagram-posztjában meglepte követőit a fotójával és a hozzá fűzött mondanivalójával is.


Tokár Tomi és felesége Dóri, már jó ideje építkeznek és csinosítgatják új lakásukat, amiről korábban már láthattunk fotókat. Most azonban kifejezetten Dórit láthatjuk fúróval a kezében barkácsolni.

Az influenszer elmondása szerint nagyon belejött a munkálatokba és még az is előfordulhat, hogy szakmát váltson. Természetesen Dóri ezt viccnek szánta, hiszen hazánk egyik legjobb és legsikeresebb online tartalomkészítőjeként butaság lenne otthagyni a közösségi médiát.

Mi már alig várjuk, hogy láthassuk a ház elkészült részleteit és a végeredményt is. Dóri az évek alatt már bebizonyította többször is, hogy szuper ízlése van nem csak a ruhák, de a dekorálás terén is.

„Nagyon belejöttem, lehet hogy szakmát váltok?"

– olvasható Dóri fotója alatt.

A képet ide kattintva láthatod.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd az Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Friss

Osváth Zsolt: ha ránéznek sok minden eszembe jut, csak az nem, hogy fitneszguru

Schobert Norbit ismét egy botrány övezi. Ezúttal azonban nem a nőket, hanem a férfiakat találta be egy 'kedves' mondattal.

ADOM ÖSSZEOMLÁS

Ne hagyd ki!