Chloe megmutatta követőinek, hogy nézett ki 18 évesen - ifaktor
Chloe két különböző stílusa

A Chloe From The Woods néven elhíresült YouTube-csatorna megalkotója, Kovács Dóri legújabb videójában megmutatta követőinek, hogyan nézett ki 18 éves korában. Elmondása szerint lázadó, emos stílust képviselt kamasz korában.


Az időutazás során láthatjuk, hogy Dóri hogyan alakította a sminkelési, öltözködési és frizura rutinját nap mint nap tini korában. Emellett párhuzamosan az influenszer azt is megmutatja nekünk, most hogyan alakul a stílusa a harmadik X átlépése óta.

Dóri elmondása szerint, kicsit sem volt kifinomult a sminkelési technikája fiatalkorában és gondolkodás nélkül kent az arcára mindenféle sminkterméket. Ezzel ellentétben napjainkban jóval visszafogottabb hatást szokott elérni.

A videó befejezésénél láthatjuk, hogy az influenszer hogyan viselte a haját régen és milyen stílusban öltözködött. A felvétel sok emléket idézhet fel a Dórival hasonló korban lévő hölgyeknek és igazán szórakoztatóra sikeredett.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a Facebook-oldalunkat!

Ne hagyd ki!