Chloe tudományosan tanulmányozta gyermekét - ifaktor

Na persze ez nem jelent mást, mint hogy a népszerű Chloe szándékosan figyelte, milyen különös és furcsa szokásokat alakított ki kisfia, Andris. Erről legújabb YouTube-csatornájára készült videójában számol be követőinek.


Chloe videója elején rögtön el is árulja nekünk, hogy a kisbabáknak olyan szuperképességeik vannak, amik számunkra, földi halandók számára elérhetetlenek. Videójában összeszedte ezeket és be is mutatta nekünk egyesével.

A népszerű véleményvezér videója nem csak roppant mókás és szórakoztató lett, de szuper edukációs formátumának köszönhetően számos új dolgot tanulhatunk meg belőle a csecsemőkről. Nem véletlen, hogy a felvételnek már most több mint 40 ezer megtekintője volt.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd az Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Friss

Bevallotta: ebben a betegségben szenved Járai Kíra

Járai Máté felesége az Instagram-oldalára töltött fel egy fotót, amelyen mindössze egy fehér törölköző takarja el a testét, de az érdekesség nem ez, hanem a betegség, amelyről lerántotta a leplet.

ADOM ÖSSZEOMLÁS

Ne hagyd ki!