Chris Hemsworth már lemondott egyik fiáról - ifaktor

A külföldi sztár, Chris Hemsworth legújabb Instagram-posztjában elárulta, hogy mikor feltette a legfontosabb kérdést fiának, válaszával hátba szúrta őt.


Természetesen az egészet nem kell komolyan vennünk, hiszen csak egy kis tréfa volt ez Christől, aki gyermekétől azt kérdezte, mi szeretne lenni, ha majd nagy lesz. A válasz rögtön érkezett is, amitől már nem volt annyira boldog a korábban Thort alakító színész.

Fia apja kérdésére azt a választ adta, hogy ő Superman szeretne lenni mikor felnő, mindezt egy Supermanes, piros köpenyben, miközben apja kezét fogta. Persze a sztár apuka nem gondolja komolyan csalódottságát, hogy fia nem Thor szeretne inkább lenni, de a poént kár lett volna kihagyni.

Így fia válaszára Chris is kemény választ adott, amit természetesen kicsit sem kell komolyan venni:

„Szerencse, hogy van még két másik gyerekem is"

- írta humorosan bejegyzése végén a sztár.

Fogva a kisemberem kezét és feltéve neki az ősrégi kérdést >>Mi szeretnél lenni, ha felnősz? Apa Superman akarok lenni<< Szerencse, hogy van még két másik gyerekem is"

– olvasható a humoros bejegyzésben.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Friss

Íme az iFaktor tehetségkutató második fordulója! Szavazz, hogy ki jusson tovább!

Hivatalosan is megkezdődött az iFaktor tehetségkutató második fordulója, melyben 32 versenyző fog párbajozni egymással. Lássuk, hogy ki a következő két párbajozó! Szavazz a lap alján, a számodra legszimpatikusabb versenyzőre és juttasd tovább!

A szavazók között pedig kisorsolásra kerül egy:

  • Xiaomi Mi Smart Band 5 aktivitásmérő
ADOM ÖSSZEOMLÁS

Ne hagyd ki!