Chrissy Teigen magára tetováltatta kislánya rajzát - ifaktor
Chrissy Teigen bézs felsőben ül a kertben

John Legend felesége, Chrissy Teigen Instagram-oldalán kezdte megható posztját, ami kisfia ballagásáról szólt, majd később kitért rá, hogy lánya alkarjára rajzolt pillangóját magára tetováltatta.


A bejegyzés igazán meghatóra sikerült, főleg azok után, amilyen éven túl van az édesanya. Korábban már megírtuk ugyanis, hogy Chrissy egy borzasztó traumán van túl, ugyanis harmadik gyermekét nem sikerült világra hoznia.

Így érthető, hogy a sztár anyuka miért hálás ennyire az élet összes apró kedves pillanatáért, mint például, amikor kislánya egy picit tökéletlen pillangót rajzol alkarjára.

„Luna ma rajzolta rám ezt a pillangót és úgy éreztem, hogy állandósulni akar. Először úgy gondoltam, hogy majd a tetováló oda rajzolja, ahol jól néz ki, de végül pontosan ott maradt, ahova Luna rajzolta. Ott hagytuk, ahová tartozik. Kicsit tökéletlen, kicsit rendetlen, de a francba is, maradni akar"

- olvasható Chrissy megható soraiban.

Chrissy bejegyzését közel egymillióan kedvelték, ez is mutatja, hogy mennyi rajongója van a külföldi sztárnak.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Ne hagyd ki!