Cinthya Dictator felmentette magát a „szépkedés” alól - ifaktor
Cinthya Dictator fekete felsőben és nadrágban áll vörös rúzzsal

A népszerű fotós, Cinthya Dictator és párja Horvátországban nyaralnak jelenleg és ennek apropójából a művésznő egy nőies fotót szeretett volna feltölteni közösségi oldalára magáról, később azonban rájött, hogy ezzel képtelen azonosulni.


Cinthya rengeteg fiatal számára remek példát mutat a saját hibáink elfogadásában, így egyszerűen nem tudott volna azzal azonosulni, ha a közösségi médiában egy nem magához hű fotót oszt meg.

Elmondása szerint az önbizalmát szerette volna életben tartani Instagram-oldalán, de mindezt csak úgy tudja megtenni, ha hű marad önmagához. Ennek ellenére Cinthya egy nagyon szép és magabiztos fotót osztott meg magáról.

„Szerettem volna egy szuper nőies és szexi képet a tengerparton ami arról szól, hogy az önbizalmamat életben tartsam az instagrammon, de egyszerűen képtelen vagyok azonosulni a poszttal és az attitűddel amit üzen. Azzal, hogy ezt leírom, talán felmentem magam a szépkedés felületessége alól"

- olvasható Cinthya bejegyzésében.

A kommentelők között szinte mindenki egyöntetűen azt reagálta Cinthya bejegyzésére, hogy abszolút sikerült szexi kisugárzást keltenie a képen és kicsit sem idegen a fotó.

„pedig szerintem nem a képtípus határozza meg az attitűdöt, hanem az, amit te magad képviselsz, szóval ez a kép is nagyon rendben van"

- írta Lukovics Tamara is bíztatóan Cinthyának és mi abszolút egyetértünk az influenszer véleményével.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Ne hagyd ki!