Cinthya Dictator már megelégedett testével - ifaktor
Cinthya Dictator kabátban és felkötött hajjal áll

A népszerű fotós, Cinthya Dictator korábban rengeteget mesélt már a médiában önértékelési gondjairól. Ezek mára már teljesen megváltoztak, Cinthya boldog a testében és ezt büszkén vállalja is.


Cinthya a közösségi médiában egy nagyon fontos dologra hívta fel a figyelmet, ami nem más, mint az önszeretet és az önelfogadás. Sajnos az utóbbi időben már egyre rosszabb irányba indult el a közösségi média, minek hatását még nem is érezzük, de azt már sejtjük, hogy nem jó.

Az influenszer Instagram-oldalán próbálta követőivel megértetni, hogy a testünket elsősorban nekünk kell elfogadnunk és szeretnünk. És bárki, akinek problémája van velünk, annak nincs keresnivalója az életünkben.

„Az utóbbi időszakban több megkeresést kaptam a test elfogadás témakörben. Tudom, hogy ilyet nem illik mondani de én úgy érzem, hogy nincsen mit elfogadnom rajta ugyanis számomra ez a test tökéletes.👌🏻 Igen, voltam túl vékony és voltam gyenge is... de mára egészséges vagyok, kiegyensúlyozott és jól érzem magam. Ez a test soha nem hagyott cserben! Ez a test rejti a lelkem. És ha a lelkem nincsen jól az meglátszik rajta. De sok esetben erősebb volt még nálam is. 💪🏻 Lehet, hogy van akinek nem tetszem mert esztétikailag más igénye van. De én jelen állapotomban kielégítem a saját igényeimet. Őszintén nem tudok mást tanácsolni annak aki hibásnak lát, rossz példának, az menjen tovább..."

- fogalmazta meg véleményét Cinthya.

Véleményünk szerint nagyon jó, hogy erről az igen fontos témáról már egyre több közösségi média sztár beszél, köztük Cinthya is.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Ne hagyd ki!