Coming outolt az NFL-játékos, Carl Nassib - ifaktor
Carl Nassib kutyáival a kertben mosolyog

„Igazán szeretem az életemet" mondta Nassib.


„Gyorsan megragadom a pillanatot, hogy elmondjam, meleg vagyok."

mondta Nassib az Instagramra feltöltött videójában.

A Las Vegas Raiders csapatának védője, nyíltan beszélt magánéletéről és arról is, hogyan érzi teljes nyugalomban és harmóniában magát azután, hogy elmondta a világnak, hogy homoszexuális.

„Már egy jó ideje meg akartam ezt tenni."
„Így, hogy ez lekerült a vállamról, teljes a nyugalom."

folytatta Nassib.

A 28 éves védő egy 3 éves szerződés kellős közepén tart a Raiders csapatával, ami egy 25 millió dolláros, mintegy 7.5 milliárd forintos összértéket képvisel. 15 éve azon van, hogyan tálalja ezt mindenkinek, azonban a családja, barátai és edzője támogatása segítette hozzá őt a hétfői bejelentéséhez.

„Igazán boldog életem van."
„Van egy tökéletes családom, barátaim és egy munkám. Minden amit egy férfi kérhet."
„Remélem, hogy egy nap, erre az egész coming out-os dologra és az ehhez hasonló videókra, már nem lesz szükség. Addig, amíg ez nem történik meg, a tőlem telhető legtöbbet fogom tenni, hogy kultiváljam az embereket az elfogadásról és megértésről."

Nassib elmondta, hogy ezen célja megvalósításának érdekében 100 ezer dollárt adományoz az LMBTQ társadalomnak, ezen belül is a Trevor Projectnek.

A védő a pennsylvania-i egyetem sztárja volt, mielőtt 3. körben ki nem választotta a Cleveland Browns, 2016-ban.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Ne hagyd ki!