Conor McGregor egy darab szar Jake Paul szerint - ifaktor
Jake Paul ingben és napszemüvegben mosolyog

Kemény és trágár szavakkal illette az UFC királyát Paul.


McGregor egy rendkívül megosztó személyiség. Mint minden sportágnak, az UFC-ketrecharcnak is kell, hogy legyen egy ilyen eredményes, egyben polgárpukkasztó embere.

A legutóbbi mérkőzésén McGregor Dustin Poirier ellen ment ketrecbe, azonban az első menetben eltörte a bokáját, így a mérkőzés orvosa nem engedte, hogy folytassa a küzdelmet. Amíg pedig a padlón ült, kemény szavakat intézett az ellenfeléhez és hozzátartozóihoz.

Jake Pault erről kérdezték és elmondta, hogy egyáltalán nem érez semmilyen szánalmat és sajnálatot az ír szupersztár iránt, hiszen ő egy darab szar.

„Ott ül a földön miután kikapott és Poirier feleségének magyaráz sületlenségeket."
„Egyáltalán nem érzek sajnálatot iránta."

A TMZ Sports a YouTube egyik legsikeresebb tartalomgyártójával beszélgetett, hiszen ő is ringbe lép majd az ex UFC-bajnok, Tyron Woodley ellen.

„Ő egy gonosz ember, azt kapta amit megérdemelt."

nyilatkozta Paul.

Nem is Jake Paulról lenne szó, ha nem valami elképesztően egyedi és kirívó dologgal kérkedne McGregor felett. Mint arról már beszámoltunk, a hatalmas bokszmérkőzésen, ahol testvére Logan mérkőzött meg Floyd Mayweather ellen, a sajtótájékoztatón ellopta a veretlen bokszoló sapkáját, majd ezt magára is tetováltatta. Valahogy így nézett ki most is a provokáció, hiszen Instagramra töltött fel egy videót, ahol egy 30 millió forintot érő nyaklánc van a nyakában, ami a sérült McGregort ábrázolja. Elképesztő!

„Szerintem megérdemli. Nevetséges amit csinál…"
„… Hatalmas sztár volt, most meg…"
„Mikor harcolni akartam ellene, 50 millió dollárt ajánlottam neki. A mostani ajánlatom 23."

zárta mondandóját Paul.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Ne hagyd ki!