Vége az ázsiai kalandnak: Hazajött a Cooky-család - ifaktor
Cookyék úgy döntöttek, hogy karácsony előtt lazítanak egyet, ezért elutaztak Dubajba. Majdnem egy hetet töltöttek el az Egyesült Arab Emírségekbe, mielőtt hazajöttek, hogy az ünnepeket már itthon töltsék.

Debóra búcsú posztjában azt írta, hogy hamarosan visszatérnek, úgyhogy úgy látszik nem ez volt az utolsó ázsiai kalandja a családnak.

A képek alapján a gyerekek is nagyon élvezték a dubaji kiruccanást, így még az is megérte, hogy Cookynak kommentelőkkel kellett viaskodnia, hogy a világjárvány közepén miért utaznak külföldre.

„Az esett a legrosszabbul, hogy felelőtlennek állítottak be, aki kockára teszi a családja egészségét, miközben épp a jelenleg egyik legbiztonságosabb országba mentünk, és teszteltek minket előtte, ott és utána is. Dubaj nyitott város, ahová senkinek sem tilos utazni. Soha senkit nem bántottam, kritizáltam Magyarországon, ehhez képest rengeteg negatív kommentet kaptam."

– mondta a Blikknek a műsorvezető.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd be Facebook-oldalunkat!


Friss

Nádai Anikó irtó cuki képet osztott meg szerelmével

Nádai Anikónak bizony majdnem a füle bánta, de így is nagyon aranyos fotót tett közzé.

ADOM ÖSSZEOMLÁS

Ne hagyd ki!