Cooky légiutaskísérője lett Szécsi Debóra - ifaktor

Cooky-ról köztudott, hogy imádja a repülést és tud is repülőgépet vezetni, ezúttal a kedvenc légiutaskísérőjét is megtalálta, legalábbis egy kép erejéig.


A műsorvezető még 2015-ben csinálta meg az utolsó vizsgáját, amivel meglett a hetedik engedélye is, és így megkapta a CPL-t, azaz a kereskedelmipilóta-szakszolgálati engedélyt. Cookynak 8 év és több mint 235 óra vezetés kellett ahhoz, hogy pilóta legyen, 2020 májusában viszont már arról beszélt a Reggeliben, hogy hiába végzett el minden iskolát és tud jól gépet vezetni, nagyon kicsi az esélye, hogy valaha kereskedelmi pilóta lesz.

Akkor így fogalmazott:

„Ez a vírus nagyon rossz mindenkinek, pláne a repülésben, rengeteg légitársaság tönkremegy. És legyünk őszinték: ha két év múlva újra tud indulni egy légitársaság, kit fognak felvenni? A tapasztalt pilótát, akiben több ezer óra repülés van vagy engem, a kezdő pilótát? Ugyan már! És jogos, mert ők benne vannak a körforgásban. Ők csak ezt tanulták, mást nem tanultak."

Ezután júniusba Cooky megfelelt az Air France pilótafelvételijén, ahol azt is közölték vele, hogy ha minden úgy alakul akkor 2-3 év múlva van rá esélye, hogy elkezdjen dolgozni. A legutóbbi Insta-posztjában viszont pilóta ruhában van a műsorvezető, a légiutaskísérőnek öltözött Debórával az oldalán, a Coming soon feliratból, pedig arra lehet következtetni, hogy nemsokára repülőt fog vezetni.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd az Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Friss

Kiakadt a netes filtereken Yamina- szerinte be kellene tiltatni a használatukat

Yamina mindig hangsúlyozta közösségi oldalán, hogy mennyire fontos az önszeretet, az önelfogadés és a pozitív énkép.

ADOM ÖSSZEOMLÁS

Ne hagyd ki!