Cooky légiutaskísérője lett Szécsi Debóra - ifaktor

Cooky-ról köztudott, hogy imádja a repülést és tud is repülőgépet vezetni, ezúttal a kedvenc légiutaskísérőjét is megtalálta, legalábbis egy kép erejéig.


A műsorvezető még 2015-ben csinálta meg az utolsó vizsgáját, amivel meglett a hetedik engedélye is, és így megkapta a CPL-t, azaz a kereskedelmipilóta-szakszolgálati engedélyt. Cookynak 8 év és több mint 235 óra vezetés kellett ahhoz, hogy pilóta legyen, 2020 májusában viszont már arról beszélt a Reggeliben, hogy hiába végzett el minden iskolát és tud jól gépet vezetni, nagyon kicsi az esélye, hogy valaha kereskedelmi pilóta lesz.

Akkor így fogalmazott:

„Ez a vírus nagyon rossz mindenkinek, pláne a repülésben, rengeteg légitársaság tönkremegy. És legyünk őszinték: ha két év múlva újra tud indulni egy légitársaság, kit fognak felvenni? A tapasztalt pilótát, akiben több ezer óra repülés van vagy engem, a kezdő pilótát? Ugyan már! És jogos, mert ők benne vannak a körforgásban. Ők csak ezt tanulták, mást nem tanultak."

Ezután júniusba Cooky megfelelt az Air France pilótafelvételijén, ahol azt is közölték vele, hogy ha minden úgy alakul akkor 2-3 év múlva van rá esélye, hogy elkezdjen dolgozni. A legutóbbi Insta-posztjában viszont pilóta ruhában van a műsorvezető, a légiutaskísérőnek öltözött Debórával az oldalán, a Coming soon feliratból, pedig arra lehet következtetni, hogy nemsokára repülőt fog vezetni.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd az Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Friss

Sebestyén Balázs „megbüfiztette” Vadon Janit

Az ország talán két legszórakoztatóbb figurája, Sebestyén Balázs és Vadon Jani. Együtt képesek bármilyen szituációból hatalmas poént csinálni. Így történt ez most is.

ADOM ÖSSZEOMLÁS

Ne hagyd ki!