Cookynak nagy álma, hogy utasszállító pilótaként dolgozhasson - ifaktor
Cooky egy pilótafülkében
Cooky az RTL stúdiójában járt a reggel, ahol legnagyobb szenvedélyéről a repülésről is beszélt Szabó Zsófival és Papp Gergővel.

A rádiós műsorvezető elmondta, hogy továbbra sem hagyott fel az álmával, hogy egyszer utasszállító repülőgépet vezethessen.

„A repülést az élvezni kell, az nem jó, ha egy pilóta elkezd azon gondolkozni, hogy úristen hátul 299 utas van, az egyik egy miniszterelnök, a másik egy színész, a harmadik egy kisbaba, akkor már nem fogod tudni szépen vezetni a repülőgépet. Azért vagy ott, azért végeztél el rengeteg tanfolyamot, csináltál meg rengeteg vizsgát, mert meg tudod csinálni."

– válaszolta Cooky Szabó Zsófi azon kérdésére, hogy merne-e többszáz ember életéért felelni.

A beszélgetésben a műsorvezető fogyása is szóba került, aki jó pár kilótól megszabadult az elmúlt időszakban. Elmondta, hogy egy teljes életmód váltáson esett át, amiben le kellett mondania például a kedvenc italáról a Coláról is. Majd természetesen az sem maradhatott ki a témák közül, hogy a család hogyan fogja ünnepelni a közeledő húsvétot.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd az Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Ne hagyd ki!