Courteney Cox utálta a Jóbarátok szökőkutas jelenetét - ifaktor
Jóbarátok sorozat színészei szökőkútban vizesen fehér és fekete szerelésben vicces fejeket mutatnak

A Jóbarátok bevezető kisfilmje, szinte minden ember fülében ott van a mai napig. Ugyanakkor az ikonikus jelenséget, mindenki Monicája szerint, egy rémálom volt leforgatni.


Courteney, Ellen DeGeneres vendége volt a minap, ahol Ellen mutatott egy képet kb. 1994-ből, ahol Cox és társai szinte talpig csurom vizesen álltak a szökőkút kellős közepén, ami ugye sokak kedvenc sorozatának nyitójelenete. Courteney szerint nem tudja ki ötlete volt, hogy forgassanak egy vízzel teli szökőkútban, de azt mondták vicces lesz.

„Nagyon sokáig voltunk abban a szökőkútban. Nem tudom ki, de valaki azt mondta szuper vicces lesz. Az igazat megvallva nem túl poénos órákon keresztül egy szökőkútban táncolni."

mondta Courteney.

Amikor Ellen rákérdezett, hogy miért tartott olyan sokáig leforgatni a jelenetet, akkor azt mondta Cox, hogy valaki azt mondta, a szökőkút egy lecke számunkra. Úgy tűnt akkor, ott, hogy soha nem lesz vége a jelenet forgatásának és a színésznő nevetve idézte fel Matthew Perry akkori beszólását, miszerint:

„Nem igazán emlékszem, hogy mikor NEM voltam a szökőkútban"

Cox azt is elmondta, amire mindenki vár hónapok óta. A Jóbarátok sorozat visszatér az HBO Max-on.

„Hihetetlenül felemelő érzés volt, teli érzelmekkel."

Azt is elárulta „Monica", hogy most tavasszal forgatnak több jelenetet is, ugyanis a Covid-19 miatt, számos alkalommal le kellett álljanak, viszont mára teljes erőbedobással dolgoznak a „Jóbarátok" sorozat új részein. Azt még elárulta a színésznő, hogy nagyon sok extra meglepetést tartogat a sorozat a nézők számára, ami a hírek szerint 2021 év végén kerül majd publikálásra a nagyérdemű előtt.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!

Ne hagyd ki!