Courteney Cox zongorán adta elő a Jóbarátok főcímdalát - ifaktor
A Jóbarátok Monicája Instagram-oldalán lepte meg követőit egy videóval, melyben zongora és gitár kísérettel előadják a kultikus sorozat főcímdalát.

A produkciót egyik jó barátjával Joel Taylor-al adta elő, aki gitáron kísérte őt. Szinte mindenkinek a tetszését elnyerte a videó, a Jóbarátok rajongók lelkének pedig különösen kedves lehetett, amit a kedvelések száma is visszatükröz, hiszen a posztot egy nap alatt már több mint másfél millióan „szívelték be".

Courteney Cox-nak egyébként nem ez volt az első videója, amin megcsillogtatja zongoratudását, és reméljük, hogy nem is az utolsó.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd az Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Friss

TikTok: Czura Karina édesanyja olyan fiatalos, mintha lánya barátnője lenne

Magyarország egyik legnépszerűbb tiktokkerét, Czura Karina Esztert valószínűleg már sokan ismerik itthon – hála a TikTok térdhódításának valószínűleg egyre többen –, de édesanyját nem gyakran láthatjuk az influenszer oldalán. Most azonban megmutatta anyukáját, akinek láttán leesett az állunk!
ADOM ÖSSZEOMLÁS

Ne hagyd ki!