Courteney Cox zongorán adta elő a Jóbarátok főcímdalát - ifaktor
A Jóbarátok Monicája Instagram-oldalán lepte meg követőit egy videóval, melyben zongora és gitár kísérettel előadják a kultikus sorozat főcímdalát.

A produkciót egyik jó barátjával Joel Taylor-al adta elő, aki gitáron kísérte őt. Szinte mindenkinek a tetszését elnyerte a videó, a Jóbarátok rajongók lelkének pedig különösen kedves lehetett, amit a kedvelések száma is visszatükröz, hiszen a posztot egy nap alatt már több mint másfél millióan „szívelték be".

Courteney Cox-nak egyébként nem ez volt az első videója, amin megcsillogtatja zongoratudását, és reméljük, hogy nem is az utolsó.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd az Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Friss

Kovács Helga: Sok nő azért követ, hogy motiválódjon

Az elmúlt évek egyik legfontosabb médiaipar-ági jelensége az influenszerek egyre csak növekvő térnyerése. A legismertebb internetes celebek népszerűsége – főleg, ha kitekintünk külföldre – a legnagyobb és legelismertebb sztárokéval vetekszik. De mi van azokkal az influenszerekkel, akiknek még nem jutott akkora szelet abból a bizonyos népszerűségi tortából? Nem kell aggódnunk, hamarosan az ő nevüket is ismerni fogja mindenki. Interjúsorozatunkban őket mutatjuk be, hiszen ők a sztárok a jövőből.

ADOM ÖSSZEOMLÁS

Ne hagyd ki!