COVID-os az egész Kardashian-család - ifaktor

Kim ügyvédi karrierje és veszélybe kerülhet ezzel.


Kim Kardashian nehéz napokat él át mostanában. Kezdődött azzal, hogy legidősebb fia Saint, elkapta a COVID-ot, majd ez a fertőzés borított mindent. Hirtelen leállt a Kardashian-show forgatása is, legalább 2 hétre, valamint veszélybe került a záróvizsgája a jogi egyetemének első félévében.

Azt, hogy Saint pozitív lett, már lehetett egy ideje tudni, ugyanakkor most az egész család elkapta a koronavírust és mindenki ágynak dőlt

Kim elmondta, hogy egy iskolai tömegfertőzést követően kapta el fia is a vírust és rendkívül megviselte őt is és gyermekét is. Saint nem volt túl jó állapotban, köhögött és sokat sírt, Kim pedig a házban lévő másik 3 gyereket is féltette, nehogy az történjen ami megtörtént, hogy esetleg továbbadja fia a vírusfertőzést.

North is elkezdett betegeskedni, aztán ő is és Kim és pozitívra lettek tesztelve, szóval a vezető producer úgy döntött, 14 napra leállítja a forgatást, ameddig a család karanténban van. Kim számos tünetét produkálta a vírusnak és magas láza is volt, amivel veszélybe került a második vizsgalehetősége az első féléves záróvizsgájára.

Mára úgy néz ki a családban, mindenki egészséges és kigyógyultak a betegségből, ugyanakkor Kimnek nem sikerült a második vizsgája se, tehát neki kell mennie harmadjára is.

Kim elmondta ugyanakkor, hogy Kanye is elkapta a COVID-ot még az egész pandémia elején. Számára azonban ez már nem releváns, hiszen 2021 februárjában végleg elváltak útjaik.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Friss

Survivor: Zsófi eddig bírta, zokogásban tört ki

Ma már láthattuk az RTL Klub kaland reality műsorának, a Survivornek hétfő esti előzetesét, amiből kiderült, hogy Zsófinál eltört a mécses.

ADOM ÖSSZEOMLÁS

Ne hagyd ki!