Cristiano Ronaldo nélkül valóban jobban menne a Juventusnak? - ifaktor
A Juventus szurkolók köreiben mostanában egyre inkább hallhatóak olyan hangok, amelyek szerint a gárda legnagyobb sztárja, az ötszörös aranylabdás Cristiano Ronaldo többet árt a csapatnak, mint amennyit használ.


Nos, ehhez képest a portugál világsztár már többször megmentette a „zebrákat" a szezon során. A múlt hétvégi Udinese elleni idegenbeli bajnokin ismét Ronaldo szállította a győzelmet a Juventusnak, amely ezzel továbbra is a Bajnokok Ligáját érő helyek egyikén maradhatott.

Ronaldo a szezonban már 27 gólnál jár, amellyel vezeti a Serie A (olasz első osztály – a szerk.) góllövőlistáját. Kicsit érthetetlen a Juventus szurkolók hozzáállása ebből a szempontból, hiszen egy támadó feladata a góllövés, ezen a téren CR pedig igencsak jól teljesít.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd az Instagram és a Facebook-oldalunkat!

Friss

Íme az iFaktor tehetségkutató második fordulója! Szavazz, hogy ki jusson tovább!

Hivatalosan is megkezdődött az iFaktor tehetségkutató második fordulója, melyben 32 versenyző fog párbajozni egymással. Lássuk, hogy ki a következő két párbajozó! Szavazz a lap alján, a számodra legszimpatikusabb versenyzőre és juttasd tovább!

A szavazók között pedig kisorsolásra kerül egy:

  • Xiaomi Mi Smart Band 5 aktivitásmérő
ADOM ÖSSZEOMLÁS

Ne hagyd ki!